Verhelder Talent

Share-Up

Share-up zorgt voor structuur, samenwerking, kennisdeling en groei. Dit doen we door het organiseren van Share-ups met verschillende onderwerpen waar je (binnen een bedrijfsverzamelgebouw) bij kan aansluiten. De onderwerpen lopen uiteen van kennisdeling in de vorm van 10 minuten presentaties door ZP-ers tot een gezamenlijk acquisitie-uurtje of een BTW-borrel. De Share Up’s zijn te verdelen in drie verschillende varianten:

 

Share Up your work!

Share Up organiseert Share Up’s waar je als ondernemer actief aan de slag gaat met alledaagse activiteiten samen met andere ondernemers. Je kan denken aan acquisitie/sales, schrijven/content, administratie of BTW-aangifte. We stellen aan het begin van de bijeenkomst doelen en gaan daarna gefocust aan de slag. Tijdens de bijeenkomst heb je andere ondernemers en een ondernemerscoach om jou te helpen. We sluiten uiteraard af met een kopje koffie of met de BTW-borrel. Hierdoor sla je drie vliegen in één klap: Je ontwikkelt jezelf, je versterkt je netwerk en you’re getting things done!

Share Up your knowledge!

Iedere ondernemer heeft zijn of haar expertise en heeft dus iets te bieden aan de andere ondernemers. Tijdens Share Up Your Knowledge deelt een ondernemer zijn of haar kennis met anderen. De invulling van deze bijeenkomsten variëren. Je kan denken aan “Hoe zet ik een succesvolle facebook campagne op? “ of “Hoe werk je met Mailchimp”, “Creatief Schrijven” en nog veel meer.

Share Up your Network!

Deze Share-Ups kunnen gehouden worden in combinatie met een BTW-borrel bijvoorbeeld. Het doel van de bijeenkomst is het versterken van het netwerk en elkaar aan tips en leads helpen. De bijeenkomst begint met een korte pitch van iedere ondernemer. De ondernemer sluit zijn of haar pitch af met waar de andere ondernemers mee kunnen helpen. Dit kan zijn op het gebied van contacten, kennis of vaardigheid. Vervolgens worden de mogelijke verbindingen in kaart gebracht én proosten we op een nieuw kwartaal!

Op dit moment zijn wij op zoek naar een pilotlocatie voor dit project. Ben of ken jij een bedrijfsverzamelgebouw, flexwerkplek of communty die wel wat hulp bij de programmering kan gebruiken? En die openstaan voor een talentgerichte benadering daarin? Neem contact met ons op!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Mobiele versie afsluiten