Verhelder Talent

Talentgerichte arbeidsbemiddeling

Image of business partners discussing documents and ideas at meeting

Verhelder Talent geeft diverse workshops binnen de arbeidsbemiddeling over talentgericht bemiddelen. Voor wie in de arbeidsbemiddeling werkt, is het geen nieuws; de markt trekt in een razend tempo aan, vacatures vliegen ons om de oren, record na record wordt verbroken als je kijkt naar omzetten en plaatsingen. Intercedenten, accountmanagers en recruiters besteden alle tijd aan werven en matchen.

Niets meer aan doen zou je zeggen! Het succes van een aantrekkende markt heeft ook een keerzijde: de druk per medewerker loopt in een rap tempo op. Een kandidatenmarkt betekent dat het binden van je kandidaat steeds belangrijker wordt. En dus wordt de kwaliteit en efficiëntie van de dienstverlening steeds belangrijker. De potentiële kandidaat moet met een goed gevoel het pand verlaten na een gesprek en de intercedent of recruiter moet een  goed en accuraat beeld hebben van de kandidaat. Alleen op die manier houd je de klant en de kandidaat tevreden en continueer je succes.

Een goed en accuraat beeld krijgen en met het gesprek je kandidaat loyaal maken kan door de juiste vragen te stellen. Een duidelijke, maar open structuur en voldoende handvatten om de talenten, expertise en ervaring van de kandidaat duidelijk te krijgen zijn hierbij een voorwaarde.

Workshops die wij bijvoorbeeld geven zijn:

Wij bieden dit soort workshops ook aan als traject voor bureaus. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen!

 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Mobiele versie afsluiten