Online Programma Use Your Talent

Is dit alles? Of zijn er misschien talenten die onbenut zijn gebleven? Wij bij Verhelder Talent zien het op dagelijkse basis; werken vanuit jouw talenten maakt je gelukkiger, productiever, succesvoller. Maar...wat zijn jouw talenten? Dit programma helpt je om achter jouw talenten te komen en dit te vertalen naar werk!
Wat is een online programma?

Onze Online Loopbaanprogramma's zitten boordevol informatie, prikkelende opdrachten, webinars en instructiefilmpjes. Met een Online Programma kan jij zelf aan de slag in jouw eigen tempo. Een voordeel: als deelnemer van het een Online Programma kun je gratis meedoen aan workshops, trainingen en lezingen. En je ontvangt online hulp en je kunt vragen stellen tijdens het programma. Toch wat meer hulp nodig? Dan kunnen we eenvoudig opschalen naar 1-op-1 coaching of een boost.

Over dit programma!
Dit programma is er op gericht om jouw talenten boven water te krijgen en dit gericht te vertalen naar werk. Dit kan in een bestaande baan (jouw huidige werk) of in een nieuwe baan.
Ook leer je wat jouw talenten voor invloed hebben en hoe je bepaalde competenties verder kan versterken.
In het kort leer je dit:
 • Wat zijn mijn talenten?
 • Wat zijn mijn competenties?
 • Wat zijn mijn drijfveren?
 • Wat voor invloed hebben mijn talenten op anderen?
 • Wat vertellen mijn talenten me over mijn ideale baan en werkomgeving?
 • Hoe kan ik mijn talenten versterken of verder ontwikkelen?
Dit traject is ook in te zetten in combinatie met 1-op-1 coaching. En is onderdeel van het totaalprogramma Boost Your Talent. Soms is het gewoon fijn om te sparren met iemand die wat verder van je af staat. Iemand die onafhankelijk met je meedenkt. Die je helpt met kennis over de huidige arbeidsmarkt.
DIT IS HOE HET WERKT:
Je doorloopt het traject in jouw eigen tempo. We wisselen informatie, filmpjes en opdrachten af zodat je steeds toewerkt naar een concreet doel. Dit doen we in de volgende stappen:
 1. Helder Talent We gaan verkennen wat jouw talenten zijn en hoe dat zich uit in gedrag en keuzes. Ook kom je er achter wat jouw belangrijkste motivatoren zijn. 
 2. Helder Speelveld Wat betekenen jouw talenten voor de samenwerking met anderen? Waar loop je tegen aan? Met welke mensen kun je het best samenwerken en met wie juist niet. Waar ga jij die talenten inzetten? Waar moet het speelveld aan voldoen voor jou? In deze module gaan we aan de slag met omgevingsfactoren.
 3. Helder Ontwikkelen Op welke manier kun je jouw talenten ontwikkelen? Wat is goed en minder goed ontwikkelbaar? Op welke manier kun je hier handen en voeten aan geven? Hoe kun je talenten versterken en minder goede eigenschappen daarmee op de achtergrond krijgen?
 4. Helder Plan Na al deze inzichten ga je werken aan een persoonlijk plan. Welke conclusies kun je nu trekken? Welke acties ga je ondernemen?

Let op: Tijdens het Online Programma kan je wel vragen stellen! Deze beantwoorden wij zo snel mogelijk. Liever iets meer tijd en aandacht? Kies dan voor het totaalprogramma Boost Your Talent met individuele coaching.

AANMELDEN: 

Toegang tot het Online Programma kost maar  €95,-.

Klik hier om je in te schrijven en start vandaag nog!

Totaalprogramma BOOST Your Talent

Het Online Programma Use your Talent is uit te breiden met een Loopbaanscan en/of Coaching. Samen maakt dit het totaalprogramma BOOST Your Talent! 

 • Loopbaanscan

  Dit is een online assessment met meerdere vragenlijsten. Je krijgt snel inzicht in jouw persoonlijkheid, talenten, competenties en interesses. Meer informatie

 • Online Programma Use Your Talent

  E-Learning met diverse opdrachten, webinars en informatie om stap voor stap de volgende stap jouw talenten te verkennen. Je kunt online vragen stellen. Meer informatie

 • Coaching

  Gesprekken met een coach om de uitkomsten van het online programma te bespreken en te vertalen. Je coach helpt met het maken van een plan, het maken van de juiste keuze en het oriënteren op de arbeidsmarkt. Meer informatie

 • = BOOST YOUR TALENT

  Samen maakt dit een een totaalprogramma met alles er op en er aan; de loopbaanscan, het online programma en coaching. Je gaat aan de slag met inzicht, reflectie en ontwikkeling. Aan het einde van het traject weet jij precies welke talenten je hebt en wat je daar mee gaat doen. Meer informatie