Totaalprogramma

BOOSt Your Talent!

Is dit alles? Of zijn er misschien talenten die onbenut zijn gebleven? Wij bij Verhelder Talent zien het op dagelijkse basis; werken vanuit jouw talenten maakt je gelukkiger, productiever, succesvoller. Maar...wat zijn jouw talenten? Dit programma helpt je om achter jouw talenten te komen en dit te vertalen naar werk!
Over dit programma!
Dit programma is er op gericht om jouw talenten boven water te krijgen en dit gericht te vertalen naar werk. Dit kan in een bestaande baan (jouw huidige werk) of in een nieuwe baan. Ook leer je wat jouw talenten voor invloed hebben en hoe je bepaalde competenties verder kan versterken.
In het kort leer je dit:
 • Wat zijn mijn talenten?
 • Wat zijn mijn competenties?
 • Wat zijn mijn drijfveren?
 • Wat voor invloed hebben mijn talenten op anderen?
 • Wat vertellen mijn talenten me over mijn ideale baan en werkomgeving?
 • Hoe kan ik mijn talenten versterken of verder ontwikkelen?
Wat is een totaalprogramma?
Een totaalprogramma is een compleet pakket met assessment, E-Learning en 1-op-1 coaching. Alle onderdelen binnen dit traject zijn ook los in te zetten, maar het traject is het meest compleet en succesvol met alle onderdelen. Het pakket bestaat uit drie belangrijke stappen:
1. Inzicht
2. Reflectie
3. Ontwikkeling
Met behulp van het assessment krijg je objectief inzicht in jouw persoonlijkheid, talenten, drijfveren en meer. Door de e-learning te volgen ga je actief reflecteren op jezelf en ga je met behulp van informatie en opdrachten jouw inzicht omzetten naar de praktijk. Vervolgens helpen wij je tijdens coaching om je te ontwikkelen en stappen te maken ook buiten je blikveld.

 • Loopbaanscan

  Dit is een online assessment met meerdere vragenlijsten. Je krijgt snel inzicht in jouw persoonlijkheid, talenten, competenties en interesses. Meer informatie

 • Online Programma Use Your Talent

  E-Learning met diverse opdrachten, webinars en informatie om stap voor stap de volgende stap jouw talenten te verkennen. Je kunt online vragen stellen. Meer informatie

 • Coaching

  Gesprekken met een coach om de uitkomsten van het online programma te bespreken en te vertalen. Je coach helpt met het maken van een plan, het maken van de juiste keuze en het oriënteren op de arbeidsmarkt. Meer informatie

Programma

Je doorloopt het traject in jouw eigen tempo. We starten met het assessment, waar je na aanmelding direct mee kunt beginnen. De uitslag bespreken we tijdens coaching en vervolgens ga je stap voor stap aan de slag met het online programma afgewisseld met coaching. We wisselen informatie, filmpjes en opdrachten af zodat je steeds toewerkt naar een concreet doel. Dit doen we in de volgende stappen:

 1. Helder Talent We gaan verkennen wat jouw talenten zijn en hoe dat zich uit in gedrag en keuzes. Ook kom je er achter wat jouw belangrijkste motivatoren zijn.

 2. Helder Speelveld Wat betekenen jouw talenten voor de samenwerking met anderen? Waar loop je tegen aan? Met welke mensen kun je het best samenwerken en met wie juist niet. Waar ga jij die talenten inzetten? Waar moet het speelveld aan voldoen voor jou? In deze module gaan we aan de slag met omgevingsfactoren.
 3. Helder Ontwikkelen Op welke manier kun je jouw talenten ontwikkelen? Wat is goed en minder goed ontwikkelbaar? Op welke manier kun je hier handen en voeten aan geven? Hoe kun je talenten versterken en minder goede eigenschappen daarmee op de achtergrond krijgen?
 4. Helder Plan Na al deze inzichten ga je werken aan een persoonlijk plan. Welke conclusies kun je nu trekken? Welke acties ga je ondernemen?

Wanneer je mee doet met het totaalprogramma zijn alle workshops en evenementen gratis en mag je ons altijd bellen voor overleg, hulp en begeleiding. Echt persoonlijke aandacht dus!

Aanmelden

Wil jij direct aan de slag met jouw talenten? Geef een boost aan je ontwikkeling en zelfvertrouwen! Meld je aan en je krijgt direct toegang tot het online assessment.

Het totaalprogramma BOOST your Talent kost €695,- . Dit is inclusief alles! Je krijgt door het totaalprogramma te doen in plaats van alle onderdelen los een korting van meer dan 100 euro!

Na aanmelding kun je direct starten en ontvang je van ons een factuur met betaallink.

> Klik hier voor het aanmeldformulier!

Wil je liever eerst overleggen? Of even kennis maken? Je kunt eenvoudig een kennismaking plannen in onze agenda of neem even contact met ons op!