Verhelder Talent

Verhelder Talent – Programma ‘Ondernemen met Talent’

Verhelder Talent - Programma 'Ondernemen met Talent'

business woman hands pointing holding business graph information diagram.

In het Verhelder Talent – Programma ‘Ondernemen met Talent’ geven we je inzicht in je talenten en kennis, leren we je om dit om te zetten in een concreet concept én om dit concept te profileren op de markt. Dit alles om je te helpen om je onderneming (verder) vorm te geven, op te zetten of te laten groeien. Een van de manieren om in deze tijd te kunnen groeien is door samen te werken in netwerken. In een netwerk ken je elkaar goed en help je elkaar. Doormiddel van de structuur van dit programma en de organisatie in een groep ontwikkel je een netwerk met ondernemers die je echt kent en waar vanuit jullie elkaar verder kunnen helpen.

Inhoud van het programma

Het Verhelder Talent – Programma maakt gebruik van de Online Experience met inhoudelijke verdieping, uitdagingen én de mogelijkheid om met mede-deelnemers samen te werken. Onderdeel van de Online Experience is een uitgebreid talent-assessment waarmee je inzicht krijgt en in hun talenten, drijfveren, teamrollen en leerstijlen.

Op dit moment zit ons programma vol! Wil jij als eerste in aanmerking komen voor een ticket dit najaar? Neem dan contact met ons op!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Mobiele versie afsluiten