Verhelder Talent voor werkgevers

Als loopbaanadviesbureau in Noord-Holland kunnen we werkgevers en werknemers helpen bij uiteenlopende zaken. Alles waar mens en werk elkaar raakt draagt Verhelder Talent bij. Zo bieden wij o.a.:

Tevens zijn wij NOLOC gecertificeerd en kunnen wij daardoor werken met de beschikbare subsidie-regelingen vanuit de overheid. Voor 2020 zijn dat o.a. de SLIM-regeling en het Ontwikkeladvies. Deze regelingen maken het mogelijk om gratis of met korting loopbaanadvies of scholingsadvies te ontvangen voor uw medewerkers. 

Realistisch en resultaatgericht

Wat ons onderscheid is onze resultaatgerichte en realistische manier van werken. We zijn nuchter en kijken niet alleen naar de situatie nu, maar ook voor de toekomst. Een droombaan is namelijk niet alleen het vinden van leuk werk, maar het moet ook brood op de plank brengen en in de toekomst blijven voorzien. Wij houden ontwikkelingen op de arbeidsmarkt in de gaten, en nemen die ontwikkeling mee in de gesprekken en adviezen. We kijken daarnaast niet naar wat niet kan, maar naar wat wel kan. Deze positieve houding straalt uit naar de mensen waar we mee werken met meer motivatie en resultaat als gevolg.

Met de tijd mee met online tooling

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Maar motivatie en inspiratie beperkt zich niet tot het uur dat wij met mensen zitten. En dus vinden wij het belangrijk dat er op andere momenten ook middelen zijn voor de deelnemer om mee aan de slag te gaan. Wij bieden een uitgebreide online toolkit met tests, opdrachten, informatie en e-coaching. Zo houden we mensen gemotiveerd en betrokken bij hun eigen proces. De gesprekken kunnen efficiënter en effectiever ingezet worden, wat maakt dat onze trajecten vaak niet alle goedkoper zijn, maar ook sneller naar resultaat lijden.

Van klein tot groot

In de basis bestaat Verhelder Talent uit twee personen; Joyce & Veronique. Wij zijn altijd betrokken bij de trajecten. Is er sprake van een reorganisatie of een ander project waar meer capaciteit voor nodig is?  Dan hebben wij diverse freelance adviseurs waar we mee samenwerken, en dus kunnen we eenvoudig opschalen. Heeft je werknemer behoefte aan een enkel gesprek? Dat kan ook!

Locatie

Wij zijn gevestigd in Alkmaar, maar werken voor werkgevers door heel Noord-Holland. In sommige gevallen werken we bij de werkgever op kantoor, zodat het de werknemer niet te veel tijd kost om aan de slag te gaan. Zo werken wij in Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn, Schagen, Medemblik, Zaandam, Castricum, Den Helder en Beverwijk.

Afspraak maken

Wij houden van lekker duidelijk. En dus is het eerste adviesgesprek altijd helemaal gratis. Dit gesprek is ter kennismaking en om te inventariseren of en op welke manier we kunnen helpen.

Wil je een afspraak maken voor een gratis adviesgesprek? Klik hier voor het direct inplannen van een kennismaking bij ons op kantoor of  neem contact met ons op voor een afspraak bij jou op kantoor!


Download

Download het gratis whitepaper "Impact van corona op de werkvloer".

Leuk om te weten!

Wij vinden kwaliteit, resultaat en regionale betrokkenheid belangrijk! Wij zijn daarom NOLOC gecertificeerd, partner van Huis van het Werk en lid van Stichting de Waaier.