Verhelder Talent helpt je verder!

Het is belangrijk om zo nu en dan te kijken of je nog de juiste richting op beweegt. Want hoewel we soms het gevoel hebben dat we maar één kans hebben om de juiste loopbaankeuze te maken, is het tegendeel waar. Carrière maken ís keuzes maken. Telkens weer opnieuw.

Er zijn dan ook voldoende momenten te bedenken dat je hulp kunt gebruiken bij het maken van die keuzes. Bijvoorbeeld wanneer werkzaamheden niet meer passen, er een reorganisatie is of wanneer privé dingen spelen die van invloed zijn op het werk. 

Wij halen talenten boven water en vertalen deze door naar de (toekomstige) loopbaan. Of je nu op zoek bent naar een baan, een hele nieuwe carrière of meer plezier in je huidige werk.

Dit doen wij op een positieve en resultaatgerichte manier. We gaan uit van wat je wél kan en vertalen die mogelijkheden naar de arbeidsmarkt. We kijken dan niet alleen naar het werk van nu, maar ook naar hoe toekomstbestendig een bepaalde stap is. Door onze kennis van de arbeidsmarkt en netwerk in Noord-Holland kunnen wij je met succes helpen naar een volgende stap.

 

We helpen je o.a. met:
 • Loopbaancoaching & loopbaanoriëntatie;
 • Carrièreswitch;
 • Opleidingskeuze;
 • Persoonlijk leiderschap;
 • Communicatie- en presentatievaardigheden;
 • Verkennen van talenten, drijfveren en teamrollen;
 • Het opstellen van concrete doelen;
 • Het versterken van samenwerking of netwerk;
 • Werkfit maken en sollicitatietraining;
 • Begeleiding van mensen in outplacement;
 • Trainen van diverse andere vaardigheden en inzicht (individueel en teams).
Hoe kan ik begeleiding financieren?

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het financieren van loopbaanbegeleiding. In veruit de meeste gevallen betaalt de werkgever voor het traject. Het is wel belangrijk dat je dit eerst met je werkgever bespreekt. Wij kunnen op basis van de kennismaking (die gratis is) een offerte maken, waar je werkgever vervolgens akkoord op kan geven.

Ook kan het zijn dat je vanuit de CAO of vanuit je werkgever een persoonlijk opleiding budget hebt of een duurzaam inzetbaarheidsbudget wat je hier voor kunt gebruiken.

Wanneer je werkgever het niet financiert kun je er voor kiezen om het zelf te betalen. Wat goed is om te weten; het is dit jaar (2020), onder bepaalde voorwaarden, nog aftrekbaar van de inkomstenbelasting! Vraag ons naar de mogelijkheden.

Soms is er een subsidieregeling waar het mee betaald kan worden. Vanaf 2022 is er bijvoorbeeld het STAP-Budget en op dit moment is de SLIM-regeling ingegaan voor het MKB.

Afspraak maken

Wij houden van lekker duidelijk. En dus is het eerste adviesgesprek altijd helemaal gratis. Dit gesprek is ter kennismaking en om te inventariseren of en op welke manier we je kunnen helpen. Coaching is per keer af te nemen of je kan er voor kiezen om een strippenkaart te nemen waarmee je korting krijgt op de prijs.

Wil je een afspraak maken voor een gratis adviesgesprek?Klik hier voor het direct inplannen van een kennismaking of  neem contact met ons op!