NHN Banenmarkt: Jouw route naar lokale werkkansen

VeroniqueActualiteit, Bedrijven, Carrièreswitch, Evenement, Inspiratie, Nieuws, Solliciteren, Werkplezier, Workshop Leave a Comment

Heb jij het helemaal gehad met die lange reizen naar je werk? Ben je die eindeloze files richting de randstad zat, vooral nu de A7 dicht is? Dan is het hoog tijd om te ontdekken wat onze regio te bieden heeft! Op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni organiseert Huis van het Werk een banenmarkt in Noord-HollNad Noord! Verhelder Talent geeft op de vrijdag om 14.30 uur een workshop LinkedIn.

In Noord-Holland-Noord wemelt het van de geweldige banen bij nog geweldigere werkgevers, en we willen JOU daar graag bij hebben. Of je nou een starter bent of een doorgewinterde professional, er is voor iedereen wel iets te vinden. En het beste van alles: je hoeft niet ver te reizen! Er zijn meer dan 20 werkgevers uit de regio om mee in gesprek te gaan en er staan verschillende experts klaar om je te helpen bij het cv, LinkedIn en meer.

Workshop LinkedIn door Verhelder Talent op NHN Banenmarkt

Ben jij zo iemand die een LinkedIn profiel heeft, maar dat daar dan ook alles mee is gezegd? Wanneer je op zoek bent naar werk of opdrachten is het hebben van een LinkedIn profiel simpelweg niet genoeg. Tijdens een workshop van 1 uur laten we je zien hoe je in een uurtje tijd al veel meer resultaat kan halen uit jouw LinkedIn profiel. Na de workshop ontvang je van ons een handig stappenplan om mee aan de slag te gaan.

Informatie over de NHN Banenmarkt

Kom naar de NHN banenmarkt en ontdek alle fantastische kansen die hier liggen. Laten we samen onze regio nóg beter maken. Laat zien wat je kunt en verover een te gekke baan hier in Noord-Holland-Noord!

📅 Datum: Vrijdag 31 mei van 14.00 tot 20.00 uur (met een gezellige VRIJMIBO!) en zaterdag 1 juni van 10.00 tot 15.00 uur.

📍 Locatie: ‘t Rijdershuys, Leijerpolderweg 2, 1735 JB ‘t Veld

Klik hier voor meer info!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Wat is jouw ervaring? Laat het ons weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.