Nieuwe subsidieregeling NL leert door met inzet van sectoren

VeroniqueBedrijven, Carrièreswitch, Inspiratie, Nieuws, Solliciteren, Talengericht werken, Werkplezier Leave a Comment

Op 2 maart is de nieuwe subsidieregeling NL leert door met inzet van sectoren gepubliceerd in de Staatscourant. Het doel van de regeling is het faciliteren en stimuleren van het behoud van werk of overgang naar ander werk voor werkenden. Met de regeling NL leert door met inzet van sectoren kunnen sectorale samenwerkingsverbanden van werkgevers-, werknemersorganisaties en andere betrokken partijen door middel van een subsidieverzoek binnen de desbetreffende sector(en) ondersteuning bieden voor het behouden van werk en het vinden van ander werk. Er is €70 miljoen subsidie beschikbaar.

Wat vergoedt deze subsidie?

De regeling biedt sectoren 80% subsidie op het aan werkenden geven van:

De activiteiten kunnen zowel uitgevoerd worden door partijen binnen het samenwerkingsverband als door externe aanbieders zoals Verhelder Talent.

Wat kan Verhelder Talent bieden binnen deze subsidie?

Verhelder Talent heeft veel ervaring met het Ontwikkeladvies en kan de medewerker daar dus goed in begeleiden. Ook het bieden van begeleiding bij solliciteren, het vinden van een andere carrièreperspectief of het werken aan een duurzame loopbaan is wat wij op dagelijkse basis doen.

Subsidie aanvragen

Een subsidieaanvraag kan worden ingediend door een samenwerkingsverband binnen een of meerdere sectoren of branches. Het is niet mogelijk om deze subsidie als individuele loopbaanadviseur aan te vragen. Het tijdvak voor indiening loopt van 15 maart tot 26 april 2021. Wilt u meer informatie over wat Verhelder Talent voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op! 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Wat is jouw ervaring? Laat het ons weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.